DJ MISS UNYK
 


 
   

HOME

BIO

RADIO

BAND

TOP 10

FOTOS

NIEUWS

UITTIPS

VERTALING

PRIVÉ

LINKS

E-MAIL

GASTENBOEK
 


 

RADIO

Eens in de zoveel tijd was ik te gast bij Radio Capelle goes Jazz. Vanuit de luisteraars en de presentator Jan Keur komt het verzoek om mij een eigen radioprogramma te geven.
Vanaf 2010 zet ik Latin Special voort bij Radio Capelle.
 

Elke donderdagavond van 19 tot 20 uur de nieuwste, oudste en alle latinmuziek daar tussenin via 105.3 FM, 102.4 op de kabel of via www.radiocapelle.nl.

Een nummer aanvragen mag altijd en eens in de zoveel tijd kun je kaartjes winnen.

Contact: E-mail

 

Via www.radiocapelle.nl te volgen! Kijk ook eens op Latin Special.

Laatste uitzendingen te beluisteren via eigen pagina op www.radiocapelle.nl
 

Door geldproblemen helaas geen uitzending meer van Radio Rapar/CBS.

Achtergrond

Heel toevallig ben ik in 2001 bij de radio terecht gekomen. Tijdens mijn studie heb ik wel stage gelopen op de cultuurafdeling van Radio Rijnmond, maar na afloop van mijn stage was er geen geld om mij in dienst te nemen. Wel ben ik indertijd blijven schrijven voor het uitgaansblad Circuit, wat mijn stagebaas Frank van Dijl produceerde.

Met de jaarwisseling 2000-2001 was ik op vakantie in Suriname en tijdens het stappen hoorde ik een geweldig nummer, ik liep naar de dj om te vragen welk nummer hij draaide. Helaas was ik bij thuiskomst vergeten hoe het nummer heette. Ik was heel blij toen ik het nummer op Radio Rapar/CBS hoorde en belde meteen het radiostation. Ik kreeg de presentator aan de lijn, waarop hij mij uitnodigde om een keer langs te komen in de studio. Doordat ik zo goed op de hoogte was van het Rotterdamse salsagebeuren vroeg DJ Carlito mij op het moment dat ik in de studio langskwam of ik zijn assistente wilde worden. Zijn toenmalige assistente liep namelijk met een aardig zwangere buik rond te hobbelen in de studio en hij zocht een vervang(st)er. Begin april 2001 is dus mijn carriere bij Latin Special van start gegaan en hopelijk mag ik daar nog vele jaren aan vast plakken!

En het nummer waar het om draait: Faluma van Square One!

HOME

© DJ Miss Unyk April 2006 - November 2015